Ürolojik Cerrahi Derneği Burs Desteği Başvuru Şartları ve Değerlendirmesi

Ürolojik Cerrahi Derneği Burs Desteği

Derneğimiz, gelecek vaat eden genç ürologların pratik becerilerini geliştirmesi ve üroloji ile ilgili bakış açılarının genişletilmesi için belirli kontenjan dahilinde üyelerimize en fazla 6 ay süreyle burs desteği sağlama kararı almıştır. Bu destekten yararlanan genç ürologların edindikleri bilgi ve becerileri çalıştıkları kliniklere geri taşımaları ve meslektaşlarına bu bilgileri aktarmaları beklenmektedir.Aşağıda belirlenen belgelerle beraber derneğimiz sekretaryasına 1 Mart veya 1 Eylül tarihlerine kadar başvurlarını yapmış olmaları gerekmektedir.

Şartlar:

1. Ürolojik Cerrahi Derneği Üyesi Olmak
  2. 40 yaşından gün almamış olmak
  3. Bir eğitim kliniğinde çalışıyor olmak
  4. Özgeçmiş
  5. Asgari iki adet referans mektubu başvuruya eklenmelidir.
  6. Adayın çalışacağı kurumdan kabul edildiğine dair yazı
  7. Adayın çalıştığı kurumdan projeyi gerçekleştirmek üzere kliniğinden ayrılmasında sakınca olmadığına yönelik yazı
  8.  Projenin gerçekleştirildiği dönemde aday Türkiye'deki herhangi bir kurumdan parasal destek almışsa veya alacaksa bildirmesi
  9. Geri döndüğünde çalışması hakkında en geç 2 ay içinde rapor sunması gereklidir
  10. Dernek bursları bir kişiye bir defaya mahsus verilir

Başvuruların Değerlendirilmesi:

1. Aday başvuruları Ürolojik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulunca oluşturulan en az üç üyeden oluşan komisyon tarafından değerlendirilir ve sonuçlar Yönetim Kurulunun onayına sunulur.
  2. Adaylara destek belli bir kontenjan dahilinde en fazla altı ay süreyle ayda 500 Euro şeklinde verilir. Süre ve miktar Yönetim Kurulu tarafından değiştirilebilir.
  3. Başvurular yılda 2 kez 1 Mart ve 1 Eylül tarihlerine kadar kabul edilir
  4. Başvuru sonuçları 1 ay içerisinde bildirilir.

Ürolojik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu

İletişim : asli@ucd.org.tr