<- Geri Dön Tüm Haberler

14. Türk Çocuk Ürolojisi Kongresi Desteği, 31 Kasım -2 Aralık 2017, Antalya

Değerli Üyelerimiz ;

14.Türk Çocuk Ürolojisi Ulusal Kongresi  30 Kasım - 2 Aralık 2017 tarihleri arasında Limak Limra Otel, Antalya'da gerçekleştirilecektir.

Ürolojik Cerrahi Derneği - Türk Çocuk Ürolojisi Derneği işbirliğiyle üyelerimize kongre desteği sağlama kararı alınmıştır. Bu sebeple kongreye katılmak isteyen üyelerimizin (asistan- uzman ) aşağıdaki linki tıklayarak 1 kasım çarşamba gününe kadar online kayıt oluşturmaları gerekmektedir.    Kongre kayıt ve konaklama bedeli derneğimiz tarafından karşılanacak olup ulaşım konusunda desteğimiz bulunmamaktadır.

Değerlendirme yapılırken bildiri gönderen kişilere öncelik verilecektir. Asistanlar için aday üyelik, uzmanlar için ÜCD dernek üyeliğinizin bulunması zorunludur. Değerlendirme sonuçları 10 kasım tarihinde tarafınıza mail ile bildirilecektir.

Başvuru formu için tıklayınız

Kongre Sayfası: http://kongre2017.tcud.org.tr/